Nieuws

Prijslijst Subaru Legacy Sedan naar de drukker

Prijslijst Subaru Legacy Sedan naar de drukker

De calculatiejongens bij Subaru Nederland hebben uitgerekend hoeveel de nieuwe Legacy Sedan moet gaan kosten en de drukker opdracht gegeven de prijslijsten richting de persen te sturen. De 4-deurs verschijnt nog deze maand bij de dealers. De Legacy Touring en de Outback stonden daar al.

Sinds begin oktober is de Subaru-showroom behoorlijk vol geraakt vanwege de nieuwe Legacy Touring en Outback. De dealers hielden echter nog altijd een plekje vrij voor de Legacy Sedan. Nu de importeur ook de prijzen van deze derde telg van de Legacy-familie heeft bepaald kunnen de verkopers ook deze ruimte opvullen.

De prijzen
Nog deze maand wordt het trio gecomplementeerd met de Subaru Legacy Sedan. De prijzen beginnen bij € 33.995,- voor de uitvoering Luxury. Onderhuids schuilt dan een 2.0 liter boxermotor met 150 pk en 196 Nm aan trekkracht, gekoppeld aan een handgeschakelde 6-bak. Met Lineartronic-automaat is deze benzine er vanaf € 35.995,-. Hoger op de luxeladder staat de uitvoering Executive en die kost minimaal € 40.995,- en in combinatie met de Lineartronic wordt de vanafprijs met tweeduizend euro verhoogt. De duurste en meest luxe uitvoering is de Exclusive en daarvoor vraagt de dealer € 39.995,-. De eerdergenoemde, fonkelnieuwe automatische versnellingsbak is dan standaard. Het benzinegamma bevat tevens nog een boxermotor met een slagvolume van 2.5 liter. Deze produceert een vermogen van 167 pk en een koppel van 229 Nm. De Lineartronic neemt het wisselen van de verzetten voor rekening en men heeft geen keus in het uitrustingniveau (uitsluitend als Sport Executive). Z’n vanafprijs? Voor minimaal € 47.995,- is dit topmodel de uwe. Dieselen kan alleen met de 110 pk en 350 Nm sterke 2.0D en daarvan bedraagt de vanafprijs € 37.995,- (Luxury). Onder het kopje 2.0D Executive staat een bedrag van € 41.995,- en als 2.0D Exclusive zal de prijslijst € 44.995,- laten zien.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Prijslijst Subaru Legacy Sedan naar de drukker
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers