Nieuws

Twee ijzersterke HUMMER H3´s op SEMA

Twee ijzersterke HUMMER H3´s op SEMA

Hoe groter hoe beter lijkt nog steeds de kreet van HUMMER te zijn. Ten tijde van bezuinigingen en besparingen breekt HUMMER de trend en geeft het de H3 vleugels.

De Amerikaanse fabrikant van SUV´s imponeert de bezoekers van de SEMA show met twee nieuwe studiemodellen. De modellen krijgen de typische HUMMER identiteit mee en moeten kopers duidelijk maken waar de modellen van het merk toe in staat zijn.

H3 Moab
Het eerste studiemodel is HUMMER’s eerbetoon aan ´s werelds mooiste landschappen zoals de Steel Bender, Moab Rim en de Poison Spyder. Deze plekken bieden volgens HUMMER nog steeds plaats aan off-road enthousiastelingen en is de ideale speeltuin voor de H3 Moab. Met de 300 pk sterke V8 achter de grille moet dit qua vermogen in ieder geval geen probleem zijn. Om het model nog woester te maken monteert HUMMER verstevigde veren en dempers , 35 inch grote BF Goodrich Mud-Terrain KM2 banden met 17 inch wielen.

Gewapend met schild

Om de H3 nog slagvaardiger te maken in de modderige speeltuin monteerde HUMMER een nieuw beschermschild onder de auto. Deze moet de 4x4 wapenen tegen rotsen en andere harde voorwerpen, terwijl de lier de auto juist kan bevrijden uit benarde situaties. Door de toevoeging van de extra verlichting, speciale lak en dakbedekking is de H3 Moab opgewassen tegen de extreme uitdagingen die de natuur ons kan bieden.

H3T Sportsman
Met de H3T Sportman concept toont HUMMER haar visie op de ideale midsize truck voor outdoor enthousiastelingen die er graag in het weekend opuit trekken in de open natuur. Om smeetvrees te voorkomen is de Sportsman uitgerust met dezelfde banden als de H3 Moab. De 35 inch grote, speciaal voor terreinrijden ontwikkelde banden in combinatie met speciale vering zorgen ervoor dat de auto overal kan komen. En snel ook! Daar zorgt de opgefokte, 370 pk sterke 5.3 liter V8 wel voor. Met diverse andere accessoires maakt HUMMER de Sportsman nog spannender en geeft hij de Amerikaanse droom weer wat lucht.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Twee ijzersterke HUMMER H3´s op SEMA
Twee ijzersterke HUMMER H3´s op SEMA
Twee ijzersterke HUMMER H3´s op SEMA
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers