Nieuws

Business Special van Toyota Avensis

Business Special van Toyota Avensis

Toyota heeft de Avensis Business Special in de showroom gezet. Het actiemodel biedt extra veel luxe tegen een gereduceerd tarief. Het prijsvoordeel kan zelfs oplopen tot € 6.000,-. Ook zijn de dieselmotoren in prijs verlaagd.

Er zijn drie uitvoeringen. Allereerst is er de Toyota Avensis D-4D Panoramic Business Special TNS. Een hele mond vol, maar daar is zijn uitrusting dan ook naar volgens de samenstellers. Gebaseerd op de al complete Avenis Dynamic biedt de TNS ook nog een panoramisch glazen dak en het uitgebreide TNS510-navigatiesysteem. Als Wagon begint de prijs van deze Business Special bij € 33.990,-. Voor nog eens € 300,- extra beschik je over de Avensis D-4D Panoramic Business Special HDD. Het kleine prijsverschil zit ‘m in het naar eigen zeggen krachtige navigatiesysteem met Hard Disk Drive waarop 10 GB aan ruimte is gereserveerd voor een uitgebreide muziekbibliotheek.

Executive als basis
Tot slot is er nog een Business Special met de uitvoering Executive als grondslag. Deze biedt bovenop de rijke uitrusting van de Avensis Executive lederen bekleding inclusief elektrische stoelverstelling en het eerdergenoemde HDD-navigatiesysteem. De prijs van de Avensis 2.0 D-4D Executive Business Special HDD bedraagt minimaal € 34.290,-. Let wel, het betreft hier de vanafprijs in de Sedan-variant en niet van de Wagon.

Pk’s in de aanbieding
Tijdelijk heeft Toyota ook de dieselmotoren van de Avensis Business Special in de aanbieding gedaan. Zo bedraagt de meerprijs van de 150 pk sterke 2.0 D-4D slechts € 500,- ten opzichte van de 126 pk-versie. Dit is een klantvoordeel van € 1.200,-. Betaal je ten opzichte van de basisdiesel € 1.000,- bij dan wordt jouw Avensis Business Special uitgerust met de 2.2 D-CAT, goed voor een krachtige 177 pk en 400 Nm aan koppel. Voor de sterkste Avensis D-CAT Executive Business Special met HDD-navigatie vraagt Toyota tijdelijk € 36.290,- wat neerkomt op een prijsvoordeel van ruim zesduizend euro.

De Toyota Avensis Business Special is vanaf nu tot en met eind december in beperkte oplage leverbaar. Als uiterste aanvraagdatum voor het kenteken geldt 31 december 2009, de uiterste registratiedatum is gesteld op 31 januari 2010.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers