Nieuws

Voordeel bij de Seat-dealer

Voordeel bij de Seat-dealer

Seat lanceert speciale uitvoeringen van de Ibiza, Leon, Altea en Altea XL. De Ibiza 5-deurs en de Ibiza 3-deurs SC zijn er tijdelijk als extra complete én voordelige Spirit. De Leon, Altea en Altea XL Stationwagon krijgen onder de noemer Hattrick een nog completere standaarduitrusting – tegen minderprijs.

Het Ibiza-gamma wordt tijdelijk versterkt met de Spirit-uitvoering. De basis hiervoor wordt gevormd door de Ibiza 5-deurs en Ibiza 3-deurs SC in Reference-uitvoering met de 85 pk sterke 1.4-liter motor met C-label. Door te kiezen voor de Spirit-uitvoering scoort de klant de volgende extra’s: mistlampen vóór, airconditioning en 15-inch lichtmetalen wielen van het type ‘Caloria’. Deze extra’s worden voor slechts € 495,- aangeboden op de Ibiza 5-deurs. Dat betekent een klantvoordeel van maar liefst € 1.195,-. Omdat lichtmetalen Caloria-wielen al standaard zijn op de Ibiza SC Reference, valt de meerprijs bij dit sportief gesneden 3-deurs model nog gunstiger uit: € 295,-. Het klantvoordeel bedraagt in dit geval € 900,-. De Spirit-modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren Candywit, Lunagrijs, Trackgrijs, Magiczwart en Adablauw. In totaal zijn 200 Ibiza Spirit-modellen beschikbaar.

Hattrick!
De SEAT Leon, Altea en Altea XL Stationwagon zijn er zo lang de voorraad strekt met de toevoeging Hattrick. In alle gevallen vormt de Reference-uitvoering met de 1.6-liter motor (102 pk) de basis. Het Hattrick-pakket omvat de volgende extra’s: 16-inch lichtmetalen velgen van het type ‘Elio’, mistlampen vóór met bochtverlichting, een multifunctioneel stuur, elektrisch verstelbare, verwarmde en inklapbare buitenspiegels, cruise control, ESP (met XDS), Hill Hold Control en een bandenspanningcontrolesysteem. De Hattrick-uitvoeringen zijn leverbaar in de kleuren Candywit, Lunagrijs, Nimbusgrijs, Magiczwart en Adablauw. De SEAT Leon en Altea Hattrick worden aangeboden voor het speciale tarief van slechts € 18.995,-. De ‘normale’ 1.6 Reference-modellen staan voor € 19.895,- in de prijslijst. In combinatie met de waarde van het Hattrick-pakket (€ 1.705,-) komt het totale klantvoordeel daarmee op € 2.605,-. De Altea XL Stationwagon in Hattrick-uitvoering staat in de prijslijst voor € 20.395,-. Ook bij dit model bedraagt het klantvoordeel € 2.605,-.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers