Nieuws

Geen facelift maar enkel LED´s voor C-klasse

Geen facelift maar enkel LED´s voor C-klasse

Op het internet gonst het van geruchten over een facelift voor de Mercedes C-klasse. In en rond Stuttgart worden vele C-klasse´s ´betrapt ´ met in de voorbumper LED-dagrijverlichting. Voor iedereen die vermoed dat het om een facelift gaat hebben wij het antwoord: het zijn enkel LED´s.

 Soms kan een klein gerucht tot iets heel groots worden opgeblazen. En dat is bij de Mercedes C-klasse het geval. Een paar weken geleden doken er foto´s op van een stel C-klasse´s die op een trailer tussen diverse andere Mercedessen stonden. In de voorbumper waren in dit geval strookjes met LED-verlichting gemonteerd in plaats van de reguliere mistlampen. En dat riep discussies op. Overal op internet werd gesproken over een facelift voor de C-klasse waarbij die LED-dagrijverlichting een onderdeel was.

Intelligent Light System
Na talloze mailtjes en telefoontjes van jullie blijkt dat het nog steeds leeft. Om het gerucht uit de wereld te helpen kunnen we jullie officieel meedelen dat het geen op stapel staande facelift is, maar dat de LED-dagrijverlichting onderdeel uitmaakt van het Intelligent Light System dat vanaf heden leverbaar is op de C-klasse. Vandaar.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Geen facelift maar enkel LED´s voor C-klasse
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers