Nieuws

Kia presenteert op thuismarkt opvolger Opirus

Kia presenteert op thuismarkt opvolger Opirus

Kia heeft op de thuismarkt de opvolger van de Opirus voorgesteld. Het model, die als Cadenza wordt vermarkt, wijkt nauwelijks af van de conceptcar die eerder dit jaar werd getoond. En daar zijn we erg blij mee.

We wachten nog op meer informatie over deze nieuwe Kia, maar de kwaliteiten van het uiterlijk kunnen we al wel uitspreken. Laten we eerlijk zijn, Kia heeft met deze Cadenza een aantrekkelijke sedan neergezet. Afgaande op de buitenmaten van de conceptversie moeten de inzittenden geen klachten hebben over de binnenruimte. Ook wat betreft sfeer ontbreekt het interieur van de Cadenza aan niets. Het binnenwerk ziet er simpelweg oogstrelend uit. Of dat tevens geldt voor de specificaties en de prestaties is nog even afwachten. We hopen spoedig meer te horen van Kia.

Nederland buiten de boot?
In november start Kia de levering van de Cadenza in Zuid-Korea. Vermoedelijk zullen de Verenigde Staten als tweede markt mogen proeven van de grote sedan. De auto komt ook naar Europa, maar of deze ook Nederland aandoet is onzeker. We verwachten (en hopen) het wel, gezien Kia de Cadenza als Opirus-opvolger positioneert. Dit model was immers ook te verkrijgen in ons land. Bovendien zou het toevoegen van een grote sedan aan het huidige aanbod van Kia een sterk, uitgebreid aanbod teweeg brengen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Kia presenteert op thuismarkt opvolger Opirus
Kia presenteert op thuismarkt opvolger Opirus
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers