Nieuws

Prijs Ford Focus ECOnetic bekend

Prijs Ford Focus ECOnetic bekend

De Ford dealers hebben de orderboeken van de nieuwe Focus ECOnetic, die in Frankfurt zijn wereldpremière beleefde, geopend. De vernieuwde ECOnetic is de zuinigste Focus aller tijden en draagt een prijskaartje van minimaal € 26.700,-.

De nieuwe vijfdeurs Focus ECOnetic is de eerste Europese Ford met Ford Auto-Start-Stop: een systeem dat de motor automatisch af zet en weer start, in combinatie met een slim accuoplaadsysteem en geavanceerde accubeheersystemen. Het model is uitgerust met de 109 pk sterke 1.6 liter Duratorq TDCi-motor met standaard dieselpartikelfilter en heeft een gecombineerd verbruik van 3,8 l/100 per km en een CO2-uitstoot van 99 gram CO2 per km.

A-label en 20%
De milieubewuste Focus is gebaseerd op de vijfdeurs Trend hatchback en beschikt standaard over automatische airconditioning, cruise control, een audio-systeem met CD-speler, elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels en elektrische bedienbare voorportierramen. De Ford is per direct bestelbaar voor de vanafprijs van € 26.700,-. De ECOnetic draagt het A-label en valt in de fiscale bijtellingscategorie van 20%.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Prijs Ford Focus ECOnetic bekend
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers