Nieuws

Voordeel halen bij Daihatsu

Voordeel halen bij Daihatsu

De dagen worden donkerder en zo ook de gemoedsgesteldheid van velen gaandeweg het aanvangen van de winter. Om sommigen enigszins op te vrolijken heeft Daihatsu een najaarsactie op touw gezet waarbij de Cuore, Sirion en de Terios tegen een aantrekkelijker tarief kunnen worden aangeschafd.

Het voordeel voor de klant heeft een maximum van € 2.000,-. Gecombineerd met een eventuele slooppremie van € 1.000,- kan de prijsdaling tijdens de Daihatsu Najaarsactie oplopen tot maar liefst € 3.000,-.

Zo heeft Daihatsu alle prijzen van de Cuore met € 500,- verlaagd. Mits er een sloopauto ‘ter waarde van’ van duizend euro wordt ingeruild bedraagt de vanafprijs van de Cuore € 7.699,-. De Sirion 1.0 en 1.3 Limited Edition zijn tijdens de Daihatsu Najaarsactie met € 1.000 in prijs verlaagd, en de 1.5 met € 2.000,-. Prijzen beginnen nu bij € 10.549,- (exclusief slooppremies). Tot slot de Terios. Deze is eveneens tijdelijk met € 1.000,- in prijs verlaagd en tijdens de Najaarsactie bereikbaar vanaf € 19.549,-. Het aanschafbedrag wordt nog lager bij het inruilen van een slooppremieauto. De Daihatsu Najaarsactie loopt tot 31 december en geldt alleen op auto’s die uit voorraad leverbaar zijn.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers