Nieuws

Ferrari 458 Italia in de prijzen

Ferrari 458 Italia in de prijzen

Het komt uit Italië, heeft een totale cilinderinhoud van 4,5 liter en telt 8 cilinders. We hebben het dan over de nieuwe Ferrari 458 Italia. En daarvan is nu de prijs van vastgesteld. Voor een lieve som van € 272.073,- is de volbloed de uwe.

Bestellingen van een Ferrari 458 Italia konden al vanaf de officiële bekendmaking geplaatst worden. En de eersten die dat hebben gedaan kunnen hun nieuwe aanwinst ongeveer in het voorjaar van 2010 tegemoet zien. Dan verwacht Ferrari de levering op te starten.

Duurder
Voor een bedrag van € 272.073,- is 458 Italia aanzienlijk duurder geprijsd dan zijn voorganger, de F430. Die vergt momenteel een investering van € 244.983,-. Voor de mensen die in deze klasse shoppen uiteraard geen struikelblok en bovendien krijgt de eigenaar er veel voor terug. Wat te denken van een fonkelnieuwe V8 die 570 pk en 540 Nm ophoest, een compleet nieuw ontwerp van Pininfarina en de laatste stand der Formule 1-technieken onderhuids. Dan mag het vast iets meer zijn.

2012
Zoals verwacht komt Ferrari ook met een open variant van de 458 Italia. Echter zal deze niet eerder de dealers bereiken dan in 2012. Voor de liefhebbers van deze Spider dus nog even geduld. Ferrari kan het wachten overigens iets dragelijker maken. Je moet de California dan wel uit voorraad aanschaffen, de levertijd affabriek blijkt nogal lang te zijn.
Bron: Autotelegraaf

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Ferrari 458 Italia in de prijzen
Ferrari 458 Italia in de prijzen
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers