Nieuws

Kia introduceert gelimiteerde Picanto Sport

Kia introduceert gelimiteerde Picanto Sport

Kia presenteert met de Picanto SportbyKia een gelimiteerde versie van haar compacte model. De exclusieve Picanto is het eerste model binnen de eCollectionbyKia – een exclusieve reeks Kia-modellen die uitsluitend via internet aangeboden worden en ook online te reserveren zijn.

De Picanto Sport staat op basis van de Picanto X-ecutive, maar beschikt daarnaast over een groot aantal optische elementen die het sportieve karakter van de Picanto verder onderstrepen. Dit is goed zichtbaar door de sportieve voor- en achterbumper (met diffuser), sideskirts, zwarte koplampunits en 15-inch lichtmetalen velgen. Verder monteerde Kia zwarte raamstijlen, een achterspoiler en een zwart dak op de speciale Picanto. In het interieur wordt de sportieve uitstraling van het exterieur voortgezet met een speciaal instrumentencluster, aluminium sportpedalen en open hoofdsteunen. De Picanto Sport is beschikbaar in een gelimiteerde oplage van 35 stuks. Elk model heeft, om te benadrukken dat iedere Picanto uniek is, een badge op het kofferdeksel met daarop een afzonderlijk nummer. De prijs voor de speciale Kia is vastgesteld op € 11.595,-.

eCollectionbyKia
Alle modellen uit de eCollectionbyKia zijn in gelimiteerde oplage leverbaar en kenmerken zich door een unieke samenstelling van accessoires die niet zijn te bestellen via het reguliere dealernetwerk. Deze Picanto SportbyKia is het eerste model uit de eCollectionbyKia, maar een gelimiteerde uitvoering van de Kia Soul is onderweg. Via een speciaal onderdeel van de website van de fabrikant kunnen klanten hun eCollection model uitzoeken, eventueel zaken als de motorisering bepalen en de kleur kiezen. Ook kunnen zij direct zien of hun gewenste model nog leverbaar is en door welke geselecteerde Kia-dealer(s) deze geleverd kan worden.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Kia introduceert gelimiteerde Picanto Sport
Kia introduceert gelimiteerde Picanto Sport
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers