Nieuws

Nieuwe kostuums voor Jaguar XF

Nieuwe kostuums voor Jaguar XF

De XF doet het goed en om de spotlights op de Brit te houden lanceert Jaguar vijf nieuwe accessoirepakketten voor de sedan. Deze zogeheten Option Packs laten de Jaguar XF extra goed voor de dag komen.

Allereerst zijn er het Preference Pack voor de XF Luxury en het Privilege Pack voor de XF Premium Luxury. Beide worden affabriek op jouw XF geschroefd. De eerste bestaat uit het Jaguar Smart Entry, Parking Aid met achteruitrijcamera, Mirror Package en een navigatiesysteem met touchscreen. Het Preference Pack is verkrijgbaar voor € 3.390,-. Het Privilege Pack staat te boek voor € 2.990,- en bevat het Premium Luxury Winter Comfort Package (onder meer verwarmde stoelen en stuurwiel), een verwarmde voorruit, Bi-Xenon koplampen, 19 inch Artura-lichtmetalen velgen en Parking Aid met camera achter.

XF Diesel S Packs
Verder zijn er speciaal drie packs samengesteld voor de XF Diesel S. Ze heten Dynamics Pack, Aerodynamic Pack en Interior Pack en kunnen eventueel met elkaar worden gecombineerd. Het Dynamics Pack bestaat uit het Jaguar Adaptive Dynamics System dat tot dusver alleen leverbaar was op de XK, XKR en XFR en 20 inch lichtmetalen velgen van het type Volans. Het Aerodynamic Pack is geïnspireerd op de XFR en herkenbaar aan de unieke voorbumper met honingraatgrille, zwarte luchtinlaten, dorpelverbreders en de achterspoiler. Als optie is LED-verlichting in de ‘design blades’ te bestellen. Tot slot het Interior Pack. Die omvat onder meer stoelen uit de XFR met meervoudige verstelling. Afhankelijk van het uitrustingsniveau kunnen de zetels worden voorzien van ventilatie- en verwarmingmogelijkheden. Verder bevat het Interior Pack de voor de XF unieke houtafwerking Piano Black. Tegen meerprijs is ook nog zwarte Suedecloth-hemelbekleding te bestellen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nieuwe kostuums voor Jaguar XF
Nieuwe kostuums voor Jaguar XF
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers