Nieuws

Vanafprijs Citroën DS3 bekend

Vanafprijs Citroën DS3 bekend

Citroën maakt de vanafprijs bekend van de Citroën DS3. De prijslijst zal starten bij € 16.890,-. Daarnaast is het vanaf vandaag mogelijk een gelimiteerd aantal Citroën DS3´s te bestellen via het internet.

De Citroën DS3 wordt bij de introductie in 2010 in talloze varianten leverbaar en is door iedereen geheel naar eigen wens samen te stellen. Kopers kunnen hun eigen DS3 creëren met de door hun gekozen uitvoering van het dak, carrosserie, behuizing van de buitenspiegels en wielen. In het interieur kan gekozen worden voor verschillende kleuren, materialen en bekledingen. Men kan daarnaast kiezen uit diverse striping thema’s die terugkomen in het in- en exterieur van de auto. De kans dat je twee dezelfde Citroëns DS3 tegenkomt is dan ook zeer klein!

Via internet bestellen!
Vanaf vandaag is het voor Nederlandse klanten bovendien mogelijk zijn om een gelimiteerde oplage van 25 reeds gedefinieerde Citroëns DS3 te bestellen via www.ds3.citroen.com/nl. Voor de klanten die de Citroën DS3 via deze weg bestellen, wordt een speciale aflevering georganiseerd.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Vanafprijs Citroën DS3 bekend
Vanafprijs Citroën DS3 bekend
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers