Nieuws

Skoda Superb Combi eveneens uitgelekt

Skoda Superb Combi eveneens uitgelekt

Het aantal verrassingen in Frankfurt wordt steeds kleiner. De ene na de andere primeur lekt langzaam maar zeker uit. Zo ook de Skoda Superb Combi.

Skoda had de spanning zorgvuldig opgebouwd met een teaser, maar daar komt nu abrupt een einde aan. De zoveelste IAA-primeur is uitgelekt en daarmee geen grote verrassing meer.

633 liter!

Dat de Superb Combi een auto van formaat zou worden stond buiten twijfel. De sedan biedt met zijn wielbasis van 2.76 m al een prima basis voor een enorme stationwagon. De laadruimte van de Superb Combi meet maar liefst 633 liter. De achterklep is optioneel elektrische te openen en te sluiten en Skoda heeft plaats gereserveerd voor een oplaadbare zaklamp.

Motoren

Zoals we al hadden voorspeld is het motorengamma identiek aan de Superb sedan. Dat bestaat uit de1.4 TSI (125 pk), de 1.8 TSI (160 pk), de 3.6 FSI (260 pk) en voor de diesels een 1.9 TDI (105 pk) en een 2.0 TDI leverbaar met zowel 140 als 170 pk. Een vierwielaangedreven variant alsook een DSG-automaat behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Maandagavond onthult Skoda de auto officieel. Dan hopen we meer foto´s en details te kunnen tonen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Skoda Superb Combi eveneens uitgelekt
Skoda Superb Combi eveneens uitgelekt
Skoda Superb Combi eveneens uitgelekt
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers