Nieuws

Lancia Ypsilon voor de moderne vrouw

Lancia Ypsilon voor de moderne vrouw

Tijdens de IAA in Frankfurt zal Lancia een speciale uitvoering van de Ypsilon presenteren. Het gaat hier om een Ypsilon die gemaakt is in samenwerking met ELLE en gericht is op de moderne vrouw.

Lancia en ELLE? De meeste mannelijke lezers zullen wellicht even achter hun oren krabben bij het horen van deze naam. ELLE (Frans voor ‘zij’) is het grootste modetijdschrift ter wereld en richt zich op modebewuste en hoogopgeleide vrouwen tussen de 20 en 35 jaar. Het blad bestaat alweer sinds 1945 en lijkt een ideale partner voor Lancia.

Metallic roze kleur

Speciaal voor de ELLE-uitvoering heeft Lancia een ‘mattaluro’-roze kleur ontwikkeld. Zodoende zal de auto volop schitteren op de catwalk. Daarnaast moeten de verchroomde details, zoals het radiatorrooster, de achterbumper, handgrepen en het lijstwerk op de portieren extra opvallen. Op de B-stijl is een speciale opdruk geplaatst geïnspireerd door covers van het magazine en het ELLE-logo. De lichtmetalen wielen zijn eveneens in roze gespoten en meten 16 inch.

Voorjaar 2010
Binnenin is de Ypsilon ELLE wederom modebewust aangekleed. De speciale paarse lederen en Alcantara bekleding is voorzien van opdruk met het woord ELLE. Het contrast wordt verhoogd dankzij helder witte lederen stiksels. Tot slot zijn de raamstijlen en het dakpaneel uitgevoerd in leer, alsook de velours vloermatten met lederen randen. De Ypsilon ELLE showauto geeft een voorproefje van een speciale serie auto´s die in beperkte oplage vervaardigd zullen worden. De verkoop start in het voorjaar van 2010 op de belangrijkste Europese markten.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Lancia Ypsilon voor de moderne vrouw
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers