Nieuws

Hyundai onthult wederom iets van de ix35

Hyundai onthult wederom iets van de ix35

Voor de zoveelste keer laat Hyundai iets meer zien van de ix35. Daarbij ligt de nadruk op ´iets´. Ditmaal is het een ‘live’ foto van de voorzijde en een foto van het interieur dat Hyundai met ons wil delen.

Sommige fabrikanten zijn erg goed in het verspreiden van teasers en daarmee het opbouwen van de spanning. Hyundai overdrijft het sterk. Als het nu om een spectaculaire sportauto ging waarvan stukje bij beetje het design en de details onthuld werden, dan konden wij er nog wat mee. Maar Hyundai heeft de auto feitelijk al in zijn geheel laten zien. Het begon allemaal met spyshots van de nieuwe SUV. Die kwamen diverse malen voorbij en gaven ons een goed beeld van de auto. Begin dit jaar presenteerde Hyundai de ix-onic conceptcar, een voorproefje van de nieuwe SUV. Daarna werd het even stil. Totdat Hyundai deze zomer met haar ´geplaag´ begon. Eerst werden er officiële schetsen vrijgegeven, vervolgens een foto van de zijkant, een foto van de voorkant, een foto van het logo en enkele details en bovendien wisten wij een exclusief filmpje te onthullen waarop de auto van binnen en buiten in vol ornaat is te zien. Nu denkt Hyundai de spanning nog verder op te voeren en geeft men behalve een foto van de voorzijde ook een foto van het interieur vrij.

En de details dan?
Nieuwe details zijn er niet. De informatie die we op 17 augustus konden meldden is het enige dat de Koreanen er voorlopig over kwijt willen. En dat was ook niet veel. Kort samengevat kwam het erop neer dat dit de eerste productie-Hyundai is die volgens de ´Fluidic Sculpture´ designstijl is ontworpen, dat de auto in afmetingen is gegroeid en geen SUV meer is maar een crossover. Hopelijk krijgen we op de IAA in Frankfurt eindelijk meer details over de auto. Oh, en bijna vergeten: de auto zoals die op de stand van Hyundai staat beschikt over een 2.0 liter dieselmotor met zestraps automaat.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Hyundai onthult wederom iets van de ix35
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers