Nieuws

Special Edition: Lotus Elise Club Racer

Special Edition: Lotus Elise Club Racer

Volgens Lotus zijn speciale versies van de Elise altijd mateloos populair. Vandaar ook dat de fabrikant haar historie in is gedoken en een speciale editie van de Elise heeft samengesteld. Aangepaste kleurstellingen en enkele bijzondere details maken de Elise Club Racer tot een unieke verschijning.

De bijzondere kleurstelling van de Elise Club Racer is rechtstreeks afgeleid van de kleuren Elite Yellow, Carbon Grey, Sky Blue en Old English White. Alle vier de kleuren paste Lotus in de jaren ´60 toe op haar auto´s. Speciaal voor de Elise Club Racer heeft men de vier kleuren opnieuw gebruikt om het in- en exterieur op te sieren. Speciaal voor de Club Racer zijn onder meer de stoelen, de kleurstelling van de middentunnel, een exclusieve pookknop en handremhendel en logo´s in de hoofdsteunen. Verder zien we een speciaal sportstuurtje en een set zesspaaks lichtmetalen wielen uitgevoerd in anthraciet.

Elise S
Zoals gezegd is de Elise Club Racer gebaseerd op de Elise S. Dat betekent een 134 pk sterke viercilinder turbomotor die een acceleratie van 0-100 km/h in 6,1 seconden weet te realiseren. De topsnelheid ligt op 200 km/h. Wij sluiten er mee af, maar Lotus opende haar bericht ermee. Vol trots meldt Lotus namelijk dat de auto maar 7,6 l/100 km verbruikt en 179 g/km aan CO2 uitstoot. Het is maar waar je het meeste waarde aan hecht...

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Special Edition: Lotus Elise Club Racer
Special Edition: Lotus Elise Club Racer
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers