Nieuws

Minimale facelift Lexus LS

Minimale facelift Lexus LS

De Lexus LS zal binnenkort een facelift ondergaan. Inmiddels hebben de Japanners alles klaar en ligt het brochuremateriaal al bij de drukker. Deze foto´s zijn daaruit afkomstig en tonen ons (vroegtijdig) de aanpassingen.

Echt groot nieuws is het niet. En bovendien is het moeilijk te zeggen hoe de wijzigingen voor Europa eruit komen te zien. De auto´s zoals te zien op de foto´s zijn namelijk de Japanse versies. Het zilvergrijze exemplaar is de LS 460, de witte toont de LS 600h en de grijze is een LS 600h voorzien van een sportpakket. Dat laatste lijkt bijzonder aangezien Lexus zich voornamelijk op comfort richt. Zouden de Japanners meer richting de Duitsers willen?

Night View Assist
Zoals we kunnen zien op de foto´s wijken de LS 460 en LS 600h(L) nog steeds van elkaar af. Lexus maakt hiermee duidelijk verschil tussen de conventioneel en hybride-aangedreven variant. De wijzigingen hebben betrekking op het bumperwerk, de grille en de buitenspiegels. Van binnen is het interieur opgewaardeerd en bovendien zal Lexus een Night View Assist introduceren.

LS 350?
Tot slot doen er al sinds begin dit jaar geruchten de ronde over de komst van een zescilinder LS. Die zou dan de beschikking krijgen over de V6 uit de in Amerika leverbare IS 350 met een vermogen van 326 pk. In de uitgelekte brochure is daarover niets te vinden, maar je weet nooit...

Wij vermoeden spoedig meer details over de LS facelift te kunnen onthullen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Minimale facelift Lexus LS
Minimale facelift Lexus LS
Minimale facelift Lexus LS
Minimale facelift Lexus LS
Minimale facelift Lexus LS
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers