Nieuws

Smart fortwo voor de herfst

Smart fortwo voor de herfst

Smart introduceert tijdens de herfstcollectie van het merk de fortwo edition highstyle. Deze uitvoering valt op door de exterieurkleur Chocolate Brown metallic en de speciaal ontwikkelde wielen.

De basis voor het limited edition-model wordt gevormd door de Passion-uitvoering en dat betekent dat de automatische schakelmodus, elektrisch bedienbare ramen, airconditioning met automatische temperatuurregeling en een panoramadak tot het standaardpakket horen. Voor de gelegenheid wordt dit aangevuld met extra dashboardinstrumenten en radio 9. De Smart fortwo edition highstyle onderscheidt zich door de kleur Chocolate Brown metallic. Daarnaast omvat het exterieur speciale 12-spaaks 15-inch lichtmetalen velgen en subtiele in aluminium uitgevoerde highstyle-logo’s. Binnenin zijn de stoelen en de deurpanelen afgewerkt met een aparte metallic leersoort die contrasteert met een samenspel van donkere en lichte bekledingsstoffen. Alle stiksels zijn uitgevoerd in donkerbruin en verwijzen zodoende naar het Chocolate Brown van het exterieur. Andere details in het interieur zijn de leerlook van dashboard en kniebescherming. Het stuurwiel en de pookknop zijn beide met leder bekleed.

Mirco hybride
De 71 pk sterke benzinemotor is van het type mhd (micro hybrid drive). Het soepel werkende start-stop-systeem hiervan schakelt automatisch de motor uit als de snelheid van de auto beneden 8 km/h komt. De motor wordt volautomatisch weer gestart zodra de bestuurder het rempedaal loslaat. Volgens Smart is het mogelijk met dit systeem tot 20% brandstof te besparingen. De 71 pk sterke motor is goed voor een A-label en kan, bij zakelijke inzet, rekenen op een fiscale bijtelling van 14%. De prijzen van de Smart fortwo edition highstyle worden binnenkort bekendgemaakt.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Smart fortwo voor de herfst
Smart fortwo voor de herfst
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers