Nieuws

Opel komt met speciale Corsa

Opel komt met speciale Corsa

De huidige Opel Corsa staat alweer drie jaar in de showroom van het Duitse merk. Hoog tijd voor een speciale uitvoering om opnieuw aandacht te vestigen op de kleine telg van de fabrikant. Dit doet Opel in stijl middels van een zwart-wit versie!

Het gamma van de Opel Corsa wordt binnenkort uitgebreid met een nieuwe uitvoering: de Opel Corsa White Edition. De versie is te herkennen aan de carrosseriekleur ‘Casablanca White’ en het in de kleur ‘Black Sapphire’ uitgevoerde dak. De uitrusting van de speciale Opel Corsa omvat onder meer airconditioning, een radio/CD-/MP3-speler met, zeven luidsprekers en een aansluitmogelijkheid voor bijvoorbeeld een iPod, sportstoelen voorin, een multifunctioneel en met leder bekleed driespaaksstuurwiel en een middenconsole afgewerkt met pianolak. Andere opvallende kenmerken van de Corsa White Edition zijn de zwarte grille en de lichtmetalen 16-inch wielen.

Leverbaar vanaf september
Opel rust de Corsa White Edition uit met de 90 pk sterke 1.4 liter benzinemotor Het verbruik van de viercilinder bedraagt gemiddeld 5,8 l/100 km. De CO2-uitstoot ligt op 139 g/km. Opel levert de Corsa White Edition vanaf 1 september. Het model krijgt van de overheid een B-label en kost € 15.995,-.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers