Nieuws

Infiniti M37 onthuld: ook voor Europa

Infiniti M37 onthuld: ook voor Europa

Infiniti presenteert opnieuw een compleet nieuw model: de nieuwe Infiniti M. En het belangrijkste nieuws is misschien nog wel dat deze derde generatie van de Infiniti M ook in Europa op de markt komt. De nieuwe M-modellen zijn de Infiniti M37 en de Infiniti M56, vernoemd naar hun motoren. De M56 komt niet naar Europa. In plaats daarvan komt een sterke V6 diesel.

Het nieuwe model heeft een compleet nieuw getekende carrosserie die duidelijk is geïnspireerd op de concept car Infiniti Essence. Het nieuwe interieur is 100 procent Infiniti, met gebruik van vernieuwende materialen, een geavanceerde automatische airco, een superieur audiosysteem en algehele absolute topkwaliteit, aldus Infiniti.

Voorjaar 2010
De nieuwe 2011 Infiniti M, die in het voorjaar van 2010 op de markt komt, is onthuld met behulp van een unieke videopresentatie waarin een virtuele M driedimensionaal werd getoond. Het is de eerste keer dat een nieuwe auto ‘uitsluitend virtueel’ is tentoongesteld zonder dat de auto daadwerkelijk aanwezig is. De onthulling vond plaats op het Pebble Beach Concours d’Elegance in Californië. Later dit jaar maakt de nieuwe M zijn officiële publieksdebuut. Meer specificaties zal Infiniti later bekend maken.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Infiniti M37 onthuld: ook voor Europa
Infiniti M37 onthuld: ook voor Europa
Infiniti M37 onthuld: ook voor Europa
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers