Nieuws

Opel Insignia OPC ontvangt prijskaart

Opel Insignia OPC ontvangt prijskaart

Opel heeft de prijzen van haar krachtigste model ooit bekend gemaakt. Het gaat om de Insignia OPC met een vermogen van 325 pk die in 6,0 seconden naar de 100 km/h kan schieten. Voor minimaal € 62.350,- wisselt deze krachtpatser van eigenaar.

De Opel Insignia OPC is met 325 pk de krachtigste Opel ooit. De totale trekkracht van de 2.8 liter V6-benzinemotor met turbo bedraagt 435 Nm. Dankzij deze cijfers weet de Insignia OPC in exact zes seconden naar de 100 km/h te sprinten en kan ´ie een (begrensde) top halen van 250 km/h. De Opel Insignia OPC is leverbaar in drie carrosserievarianten: als vierdeurs sedan, als vijfdeurs hatchback en als Sports Tourer (stationwagen). De verkoopprijs van de vierdeurs Opel Insigna OPC is € 62.350,-. De vijfdeurs hatchbackvariant kost € 400,- meer. Voor de OPC-uitvoering van de Insignia Sports Tourer vraagt de dealer minimaal € 64.150,-.

Recaro-sportstoelen
Tegelijkertijd met zijn markintroductie beleeft de Opel Insignia OPC een primeur: het is de eerste uitvoering waarin de zogeheten Recaro Ergonomische Sportstoelen leverbaar zijn. Deze extra sportieve optie staat in de prijslijsten voor € 2.045,-. Zowel de bestuurderstoel als de voorste passagierstoel is dan elektrisch verstelbaar. Bovendien worden de zetels standaard geleverd in geperforeerde leder.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Opel Insignia OPC ontvangt prijskaart
Opel Insignia OPC ontvangt prijskaart
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers