Nieuws

Modelwijzigingen voor Citroen C3 Pluriel

Modelwijzigingen voor Citroen C3 Pluriel

Citroen heeft een aantal wijzigingen voor de C3 Pluriel geintroduceerd. Het gaat om wat details die de C3 Pluriel net een wat anders aanzicht geven. Neem bijvoorbeeld aluminium en leder accenten.

De Citroën C3 Pluriel krijgt een aantal modelwijzigingen mee. Zo is vanaf nu een leerpakket te bestellen in combinatie met een Pack Aluminium. Het optie-aanbod van de C3 Pluriel wordt daarnaast uitgebreid met ESP+ASR. Bovendien zijn twee nieuwe carrosseriekleuren leverbaar. De auto wordt met deze opties zowel in- als exterieur nóg aantrekkelijker en opvallender.

Leer en aluminium
Het Pack Leer bestaat uit donkergrijs / oranje lederen bekleding, een oranje lederen sierhoesje op de deurgrepen binnen en een lederen stuurwiel. Het aluminiumpakket bestaat uit zilver gespoten exterieurdelen, als bumperstrips, flankbeschermingsstrips, deurgrepen en dakbogen (het dak zelf is altijd donker van kleur). Citroën biedt de twee packs samen aan voor € 1450,- De kleur van de dakbogen en carrosserie is hierdoor bij de C3 Pluriel in de kleur Gris Aluminium hetzelfde. Dit geeft de auto een meer klassieke status terwijl het originele en unieke concept behouden blijft.

Nieuw kleurenpallet en ESP+ASR
De vrolijke C3 Pluriel is bovendien leverbaar in twee nieuwe carrosseriekleuren. Naast de zes bestaande kleuren zijn Blue Paname en Sable Bivouac aan het palet toegevoegd. Op de C3 Pluriel 1.6i 16V SensoDrive komt bovendien de optie ESP + ASR beschikbaar. De prijs hiervan bedraagt € 600,-.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Modelwijzigingen voor Citroen C3 Pluriel
Modelwijzigingen voor Citroen C3 Pluriel
Redactie
Door Redactie

Zoeken