Nieuws

Opnieuw teaser New Grand Bentley

Opnieuw teaser New Grand Bentley

Reden genoeg voor een feestje binnen de poorten van Bentley. Niet alleen bestaat het merk negentig jaar, maar de Britten hebben ook haar nieuwste telg productieklaar. Om ons mee te laten vieren geeft Bentley een tweede teaser vrij.

De geschiedenis van Bentley start in 1919 toen Walter Owen Bentley zijn eigen bedrijf begon. Twee jaar later reed zijn eerste auto, de 3-Litre, al over de Engelse wegen. Na een rijke eigen historie en diverse eigenaren is het merk sinds 1998 in handen van Volkswagen. De Duitsers zetten het merk in 2002 met de Continental GT opnieuw op de kaart. De nieuwe grote sedan van het Britse luxemerk is de meest recente stap naar een nieuwe toekomst.

All New Grand Bentley

Een maand geleden gaf Bentley de eerste teaser van de Arnage opvolger vrij. Op deze foto was goed te zien dat het weer een echte Bentley zou worden. De auto met de codenaam ‘All New Grand Bentley’ krijgt weer de statige ronde vormen mee zoals het hoort op een grote Britse auto. De tweede teaser bevestigd ons vermoeden nogmaals. Op deze foto is de C-stijl van de auto duidelijk te zien.

Lekkage

Ondanks de twee teasers en alle geheimzinnigheid rondom het merk konden we onlangs de eerste beelden van de nieuwe Bentley laten zien. De foto’s die gemaakt waren van de sedan in de fabriek onthulden meer dan de teasers van Bentley. Het wachten op de eerste officiële beelden van het model duurt niet lang meer. Het model debuteert op 16 augustus op het Pebble Beach concours in Californië. Hier zal zijn definitieve naam ook bekend gemaakt worden.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Opnieuw teaser New Grand Bentley
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers