Nieuws

Volvo XC60 als R-Design

Volvo XC60 als R-Design

Volvo introduceert de R-Design lijn voor de XC60. Deze extra sportieve accessoirelijn is na diverse andere Volvo‘s nu ook beschikbaar voor de XC60.

Net als bij de andere modellen die uitgerust kunnen worden met R-Design accessoires zijn de aanpassingen voornamelijk optisch. Volvo biedt sportieve details voor binnen en buiten.

Chromen accenten
Het exterieur van de XC60 R-Design is voorzien van diverse chromen accenten, zoals de accessoires rondom de mistlampen, luchtinlaat, uitlaten, zijskirts en buitenspiegels. Wat het meest opvallend is zijn de 18 inch lichtmetalen wielen die Volvo monteert. Overigens levert het Zweedse merk wielen tot 20 inch. Om het rijden net zo sportief als het uiterlijk te maken schroeft Volvo een sport chassis onder de XC60.

Contrasterende kleurstelling leer
In het interieur zien we nieuwe sportstoelen en speciaal leer. De stoelen die in een contrasterende kleurstelling uitgevoerd zijn moeten meer zijdelinkse steun bieden. Een nieuw instrumentarium, een sportstuur met geperforeerd leer en aluminium pedalen maken het plaatje compleet.

Het R-Design pakket beleeft tijdens de IAA in Frankfurt zijn publieksdebuut.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Volvo XC60 als R-Design
Volvo XC60 als R-Design
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers