Nieuws

Eerste beelden nieuwe Saab 9-5?

Eerste beelden nieuwe Saab 9-5?

De eerste beelden van de gloednieuwe Saab 9-5 zijn gelekt. Tenminste dat zegt onze bron, de website Saabsunited.com, over de beelden van de Zweed. Zowel de Sedan als de Wagon is te zien op de platen.

Het is erop of eronder voor Saab, dus een reddende engel kunnen de Zweden wel gebruiken. Die engel hoopt het merk te vinden in de fonkelnieuwe 9-5 waarvan we hier de eerste beelden zien. Omdat de nieuwe 9-5 voor Saab wellicht de laatste kans op succes is, is het uiterlijk van de nieuweling letterlijk van levensbelang. We hebben onze twijfels over de echtheid van deze platen. Maar mochten ze weldegelijk officieel zijn dan heeft het merk een zeer dynamische en modern ogende auto in handen.

Vanaf september officieel
De nieuwe Saab 9-5 zou al enige tijd productieklaar zijn, maar door de malaise waarin het merk verkeerde werd de introductie ervan uitgesteld. Ervan uitgaande dat de nieuwe eigenaar Saab een financiële injectie gaat geven ontstaat de mogelijkheid om de productie alsnog spoedig op te starten. Verwacht wordt dat het model tijdens de IAA in Frankfurt zal worden onthuld. Meer informatie en officiële beelden kunnen we dan ook binnenkort tegemoet zien. 

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Eerste beelden nieuwe Saab 9-5?
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers