Nieuws

Eerste foto´s nieuwe Citroën C3 gelekt

Eerste foto´s nieuwe Citroën C3 gelekt

Tijdens een bijeenkomst voor dealers werden deze foto´s van de nieuwe Citroën C3 gemaakt. De auto is klaar, dat maken deze foto´s wel duidelijk. Citroën heeft het werelddebuut voor de nieuwe C3 dan ook gepland staan voor september wanneer de IAA in Frankfurt de deuren opent.

Om maar met de deur in huis te vallen, de C3 is een volwassen auto geworden. Konden we de huidige C3 misschien nog niet altijd serieus nemen qua design, dat is bij het nieuwe model wel anders. Citroën zet duidelijk de met de C3/C4 Picasso en C5 ingezette designlijn voort. Maar we herkennen in dit model ook kenmerken van de op stapel staande DS3. Ondanks dat is de auto nog steeds herkenbaar als een C3.

Frankfurt
Na zijn debuut in Frankfurt zal het nog enkele maanden duren voordat de C3 bij de dealers staat. De verwachting is dat het nog tot begin 2010 duurt voordat de auto de showrooms wordt binnengereden. Hij zal dan schitteren naast de huidige C3, want die blijft net als Peugeot dat met de 206 en Renault met de Clio (Campus) heeft gedaan voorlopig nog in productie als een goedkoop model.

Bron: Worldcarfans.com

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Eerste foto´s nieuwe Citroën C3 gelekt
Eerste foto´s nieuwe Citroën C3 gelekt
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers