Nieuws

Voordeel op de Seat Ibiza

Voordeel op de Seat Ibiza

Seat presenteenrt een tweetal actiemodellen op basis van de Ibiza. De Ibiza Club en Ibiza Beat blinken uit door hun rijke uitrusting in combinatie met een scherpe prijsstelling.

De Seat Ibiza Club is leverbaar met slechts één motor: de 1.2 liter benzinemotor met 60 pk. De standaarduitrusting van de Ibiza Club omvat onder meer centrale deurvergrendeling, elektrisch bedienbare ramen vóór, stuurbekrachtiging, radiovoorbereiding met vier speakers, 14 inch wielen en twee hoofdsteunen achterin. Als extra is airconditioning verkrijgbaar. De Ibiza Club kost € 9.995,-. Dankzij de zuinige motor beschikt de auto over een B-label en komt ‘ie in aanmerking voor het 20% bijtellingtarief.

Gelimiteerde Ibiza Beat
Naast de Ibiza Club er is de Ibiza Beat. Van dit model worden er slechts 200 geproduceerd. Hij is gebaseerd op de Reference-uitvoering en beschikt dus over zaken bekerhouders, 12V-aansluiting, centrale deurvergrendeling, elektrisch bediende ramen vóór, radio/CD/MP3-speler met bediening op het stuur en zes speakers. Daar bovenop komen airco, ESP en 15 inch lichtmetalen wielen. Deze extra’s vertegenwoordigen een waarde van in totaal € 2.065,- maar de SEAT-dealer factureert slechts € 295,-. Dat betekent dus een voordeel voor de klant van € 1.770,-. De Ibiza Beat is er als 1.2 12V met 51 kW/70 pk en B-label voor € 14.390,- en als 1.4 16V met 63 kW/85 pk (C-label) voor € 15.190,-. Beide uitvoeringen zijn leverbaar zwart, lunagrijs of trackgrijs (allen metallic).

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers