Nieuws

Avontuurlijke BMW Driver Training in Namibië

Avontuurlijke BMW Driver Training in Namibië

Naast het afzetten van automodellen verzorgt BMW ook diverse rijtrainingen onder de noemer BMW Driving Training. Ze variëren van unieke winterreizen tot aan spectaculaire circuittrainingen. Onder het Adventure Program presenteert BMW Driver Training nu een nieuwe uitdaging…door Namibië.

De reis staat bekend als Adventure Trip Namibia en belooft volgens BMW Driving Training een spannende rit te worden. Comfortabele momenten zullen worden afgewisseld met een oogverblindende omgeving en natuur. Een BMW X5 fungeert als metgezel en de deelnemers zullen hiermee de meest uiteenlopende omstandigheden en landschappen trotseren. De tocht is uitgestrekt over een afstand van 1.200 kilometer en volgt zich langs fascinerende gebergten, opgedroogde rivierdelta’s en steile bergpassen. Ondertussen doen de reizigers diverse bijzondere diersoorten aan zoals zeeleeuwen, dolfijnen en zelfs neushoorns. Kortom, een onvergetelijke trip.

Data en prijzen
De 8-daagse Adventure Trip Namibia wordt op twee data georganiseerd, namelijk van 21 t/m 28 november en de week aansluitend, van 28 november t/m 5 december aanstaande. De prijs per persoon bedraagt € 3.850,- (exclusief vlucht). Een flinke reissom, maar dan worden de avonden en nachten ook in uiterst comfortabele en luxe ranches en boerderijen doorgebracht. Iedere deelnemer krijgt een eigen kamer toebedeeld en verzekeringen, professionele begeleiding, etc. zijn inbegrepen. Geïnteresseerd? Boeken kan op bmw.de

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Avontuurlijke BMW Driver Training in Namibië
Avontuurlijke BMW Driver Training in Namibië
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers