Nieuws

Iedere nieuwe Polo met 5% korting

Iedere nieuwe Polo met 5% korting

Bijtellingskorting welteverstaan. Want alle nieuwe Volkswagen Polo-modellen, die vanaf juli in de showroom staan, vallen in de bijtellingcategorie van 20%. Zakelijke rijders hebben hierdoor 5% korting op het gebruikelijke percentagetarief van 25%.

Om in aanmerking te komen voor de gunstigere 20% categorie van de fiscale bijtelling moet de zakelijk gereden auto aan een aantal eisen voldoen. Benzinemodellen waarvan de CO2-uitstoot lager is dan 140 gram komen hiervoor in aanmerking. Bij dieselmodellen geldt een maximale emissieuitstoot van 116 gram CO2/km. Alle modellen van het fonkelnieuwe Volkswagen Polo-gamma voldoen aan deze eisen en dat betekent een fiscale korting van 5% op het reguliere tarief van 25%.

20%-modellen

De nieuwe Volkswagen Polo staat vanaf medio juli bij de dealer en wordt in eerste instantie alleen als 5-deurs geleverd. De 3-deurs volgt in een later stadium. Motoren zijn er in de vorm van een 1.2 benzine met 60 of 70 pk, of als 1.4 liter met 85 pk. Met handgeschakelde vijfbak heeft deze laatste een C-label en met de zeventraps DSG-transmissie een B-label. Bovenaan het benzinegamma staat de 1.2 TSI met 105 pk en een CO2-uitstoot van 129 g/km. De 1.6 TDI-dieselmotor met 75 pk bevat een gemiddelde CO2-uitstoot van 102 g/km. Daarmee is ´ie goed voor een B-label.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers