Nieuws

Veiling unieke Ferrari voor steun aan Abruzzo

Veiling unieke Ferrari voor steun aan Abruzzo

De Italiaanse regio Abruzzo is dit voorjaar zwaar getroffen door een aardbeving. Om de wederopbouw van de regio te stimuleren stelt Ferrari een unieke F430 beschikbaar.

Ferrari heeft bekendgemaakt dat het tijdens de RM Auction - die aanstaande zondag plaatsvindt – deze zeer speciale auto aan zal bieden. De auto, de allerlaatste F430 die tegen het einde van dit jaar van de productielijn zal rollen, wordt geveild om zo geld in te zamelen voor de wederopbouw van de regio Abruzzo. Ferrari zal er in overleg met de locale autoriteiten voor zorgen dat het geld daar terecht komt waar het het hardst nodig is.

Kleurstelling van Aquila
De F430 wordt voorzien van een speciaal two-tone uiterlijk waarin de traditionele kleuren van Aquila, de stad die het zwaarst werd getroffen, zijn verwerkt. De koper van deze speciale auto zal worden uitgenodigd om in Maranello de definitieve specificaties van de F430 te selecteren. Bovendien heeft Ferrari aangeboden om de auto uit te rusten met een aantal opties uit haar omvangrijke Carrozzeria Scaglietti catalogus.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers