Nieuws

Opgefriste Audi Q7 in de prijzen

Opgefriste Audi Q7 in de prijzen

Audi heeft de prijslijsten van de vernieuwde Q7 naar de drukker gestuurd. Vanaf deze zomer staat ‘ie vanaf € 75.900,- bij de dealers. In ruil voor deze investering krijgen nieuwe eigenaren een 3.6 liter V6 met 280 pk onder de kap. Per direct is de vernieuwde Q7 te bestellen.

Het basismodel is tevens het goedkoopste model binnen de gehele vernieuwde Q7-reeks. Verder is er binnen het benzinegamma uitsluitend nog keus uit de 4.2 liter V8 quattro, goed voor een vermogen van 350 pk. Voor een minimale som van € 101.900,- is deze topbenzine de uwe. Het dieselprogramma van de opgefriste Q7 begint met de 3.0 TDI quattro (240 pk) die voor € 76.900,- in de prijslijsten staat. De andere variant op deze basisdiesel, de efficiëntere 3.0 TDI clean diesel quattro (240 pk) kost iets meer, namelijk € 78.900,-. Vervolgens is er de Q7 4.2 TDI V8 quattro met 340 pk. Dit model is te bestellen vanaf € 103.900,-. Het absolute topmodel, de Audi Q7 met machtige 6.0 liter V12 TDI en quattrotechniek, staat te boek voor € 184.500,-.

Pro Line
Zoals gebruikelijk zijn er de Pro line- en Pro line plus-uitvoeringen in de prijslijsten opgenomen. De Pro line biedt tegen een meerprijs van € 6.900,- onder andere de volgende aanvullingen bovenop de standaarduitrusting: MMI navigatiesysteem, volautomatische airconditioning met vier klimaatzones, Audi Parking Plus, telefoonvoorbereiding, een CD-wisselaar, Audi Music Interface, een lichtpakket, Bose Surround Sound, lederen bekleding en verwarmde voorstoelen. Voor de achtcilindermodellen komen daar nog een elektrisch bedienbare achterklep (open en sluiten), geluidsisolerend glas, elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie en lederen ‘Cricket’ bekleding bij.

Pro line plus
Voor wie de Pro line nog niet voldoende is kan voor de Pro line plus gaan. Het vergt wel een extra investering van € 11.900,- maar dan ben je als koper ook in één keer klaar. De Pro Line plus biedt bovenop de standaarduitrusting en de opties van de Pro Line-uitvoering nog eens de volgende zaken: MMI Navigatie Plus, Audi Parking System Advanced, Adaptive Light met Tri-Xenon verlichting en automatisch dimmende buitenspiegels met geheugenfunctie. De achtcilindermodellen krijgen in Pro Line plus-uitvoering bovendien de beschikking over Adaptive Cruise Control, Audi Side Assist en Audi Lane Assist.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Opgefriste Audi Q7 in de prijzen
Opgefriste Audi Q7 in de prijzen
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers