Nieuws

Qashqai (+2) in staat van verbinding

Qashqai (+2) in staat van verbinding

Nissan introduceert de Connect Edition van de Qashqai en de Qashqai+2. Deze speciale versie combineert onderscheidende designelementen met een technologisch geavanceerde uitrusting tegen een aantrekkelijk klantvoordeel.

De nieuwe Connect Edition krijgt een permanente plaats in het gamma tussen de Acenta-/Optima-uitvoeringen en de Tekna-uitvoering. Kenmerken van de Qashqai Connect Edition en de Qashqai+2 Connect Edition zijn de 18 inch lichtmetalen velgen, de zilverkleurige portiergrepen en de aluminium pedalen. Het uiterlijk van de Qashqai Connect Edition is daarnaast verfraaid met een panoramisch glazen dak, zilverkleurige dakrails en donker getint glas. Verder biedt de uitvoering als extra´s ten opzichte van de Acenta het nieuwe Nissan Connect-navigatiesysteem en ESP. Deze verwennerijen vertegenwoordigen een waarde van € 3.425,-, maar de Nissan-dealer kan ze voor een meerprijs van € 2.450,- aanbieden. Een klantvoordeel van net geen duizend euro. Voor de Qashqai+2 Connect Edition met de eerdergenoemde extra verwennerijen betaalt de klant € 1.610,- extra ten opzichte van de prijs van de Optima-uitvoering. Een klantvoordeel van € 520,-.

Leveringsgamma
De Qashqai (+2) is als Connect Edition met alle beschikbare motoren en transmissies leverbaar. De prijslijst begint met de Qashqai 1.6 Connect Edition bij € 27.100,-. De Qashqai+2 in dezelfde uitvoering staat voor minimaal € 29.410,- in de boeken.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers