Nieuws

Nieuwe topversie voor Nissan X-Trail

Nieuwe topversie voor Nissan X-Trail

Nissan voegt de Platinum toe aan het uitvoeringsprogramma van de X-trail. De nieuwe topuitvoering komt boven de LE. Daarmee komt het totale aanbod op vier uitrustingniveaus: XE, SE, LE en Platinum. Bovendien beschikt iedere X-trail voortaan over vierwielaandrijving.

De Platinum bevat bovenop de extra’s van de LE-versie nog eens 18 inch lichtmetalen velgen en een Bose audiosysteem met 9 speakers. De prijs van de Nissan X-trail Platinum begint bij € 48.645,- en is enkel te verkrijgen met de 2.0 liter Turbodiesel. Eventueel kan de standaard handbak wel vervangen worden door een automaat.

Wijzigingen
Met de komst van de Platinum is de Nissan X-trail nu verkrijgbaar in vier uitrustingsniveaus: XE, SE, LE en Platinum. Verder heeft Nissan de dashboardkleuren in de X-trail geharmoniseerd. De bovenkant is nu uitgevoerd in zwart en andere zwarte interieuraccenten benadrukken het stoere karakter van de SUV. Daarnaast zijn de deurgrepen van de SE-, LE- en Platinum-uitvoeringen verchroomd. Ook nieuw is een AUX-plug voor een MP3-speler en bij LE en Platinum behoren voortaan een sunroofpack, een navigatiepakket en xenonkoplampen tot de standaarduitrusting. Nieuw in de optielijst is de scratch shield metaallak. Deze krasvaste lak heeft zelfherstellende eigenschappen. Door een elastische hars in de toplaag herstelt de lak zich in het geval van oppervlakkige krassen, bijvoorbeeld na een autowasbeurt. Deze lak wordt ook toegepast op de nieuwe Murano en 370Z en bevat een meerprijs van € 750,-. De prijzen van de goedkoopste Nissan X-trail bedraagt € 31.895,- in combinatie met de 2.0 liter benzine.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers