Nieuws

Mitsubishi presenteert i MiEV Sport Air in Genève

Mitsubishi presenteert i MiEV Sport Air in Genève

Op de stand van Mitsubishi in Genève staat dit jaar een elektrisch aangedreven conceptcar. De auto is i MiEV Sport Air genaamd en is dankzij de elektrische aandrijving geheel vrij van schadelijke uitstoot. Mitsubishi wil hiermee nogmaals onderstrepen dat het de ambitie heeft om binnen afzienbare tijd een elektrische auto op de markt te brengen.

Vorige week liet Mitsubishi ons weten dat de i MiEV, zoals die enkele jaren geleden is gepresenteerd, wordt ingezet voor praktijktesten in Europa. De kleine hatchback wordt geheel elektrisch aangedreven en Mitsubishi onderzoekt met deze praktijktesten de haalbaarheid en het animo voor een auto als deze.

Sportieve rij-eigenschappen
Ondertussen ontwikkelt men in Japan rustig door. Een resultaat daarvan zien we op de Autosalon van Genève die begin maart haar deuren opent. Daar presenteert Mitsubishi de i MiEV Sport Air, waarvan deze schetsen ons een eerste indruk geven. Ook dit model wordt elektrisch aangedreven, maar biedt volgens Mitsubishi ook nog eens veel rijplezier. We zullen het zien.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Mitsubishi presenteert i MiEV Sport Air in Genève
Redactie
Door Redactie

Zoeken