Nieuws

Gelimiteerde Lancia Ypsilon VERSUS op komst

Gelimiteerde Lancia Ypsilon VERSUS op komst

De Lancia Ysilon VERSUS wordt tijdens zijn presentatie op de Paris Motor Show bijgestaan door diverse modellen van kledingmerk Versace. Deze laatste is deels verantwoordelijk voor het uiterlijk van de kleine Italiaan.

Lancia en mode gaan uitstekend samen. Dit willen de Italiaanse autofabrikant en modespecialist Versace nog eens extra benadrukken met de Lancia Ysilon VERSUS, die in een gelimiteerde oplage van 500 stuks zal worden gebouwd. De auto zoals deze in Parijs wordt getoond betreft nog een showauto, maar zal vanaf maart volgend jaar te koop zijn.

Modeverschijnsel
De Ypsilon VERSUS - vernoemt naar een modelabel van Versace - is te herkennen aan z’n bronzen carrosserielak genaamd ‘Bronzino Bronze’ en het Versus-logo op het dak. Het exterieur is verder aangekleed met 16 inch lichtmetalen wielen die eveneens bronskleurig zijn uitgevoerd. De grille, deur- en handgrepen en delen van de achterbumper bevatten dezelfde lakkleur.

Nog meer brons
Binnenin is de huidige mode verder doorgetrokken in de bijzonder gestyleerde lederen stoelen met Versus-embleem. De stoelen glanzen aan alle kanten door de parelmoer afwerking. Versace is trots op haar label en dat uit zich in nog meer Versus-logo’s in de hoofdsteunen, het dashboard en de deurpanelen. Het instrumentenpaneel, de dorpels en de omranding van de versnellingspook moesten ook aan een bronzen kleurbehandeling geloven.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Gelimiteerde Lancia Ypsilon VERSUS op komst
Gelimiteerde Lancia Ypsilon VERSUS op komst
Gelimiteerde Lancia Ypsilon VERSUS op komst
Redactie
Door Redactie

Zoeken