Nieuws

Tweede teaser van nieuwe Lamborghini

Tweede teaser van nieuwe Lamborghini

Lamborghini heeft een tweede teaser vrijgegeven van de sportwagen die zij tijdens de Autosalon van Parijs gaat onthullen. Enkele details verraden een motor voorin en een model onder de Murciélago.

Als Lamborghini op deze manier blijft doorgaan met het vrijgeven van teasers, hebben we straks zoveel puzzelstukjes dat de complete puzzel al voor de aanvang van de Autosalon van Parijs is gelegd. Want op 1 oktober aanstaande zal Lamborghini de afbeeldingen en specificaties vrijgeven van een nieuwe sportwagen. Een dag later wordt het doek officieel van de nieuweling getrokken.

Model onder Murciélago?
De Italiaanse sportwagen- fabrikant heeft in ieder geval laten weten dat het niet zomaar een nieuwe Lamborghini betreft. Aan het ventilatierooster in het voorste spatbord is af te leiden dat het zomaar een bolide zou kunnen zijn waarbij de motor voorin ligt. Ook de relatief kleine remschijf in vergelijking tot een Murciélago verraadt dat het hier wellicht gaat om een model onder de Murciélago; gelijkwaardig aan de Gallardo. Kortom, hoe de nieuwe auto er precies uit komt te zien blijft dus nog even gissen. Het is wachten op een volgende teaser.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken