Nieuws

Nieuwe motoren voor Opel Insignia

Nieuwe motoren voor Opel Insignia

Naast het officiële debuut van de Opel Insignia Sports Tourer in Parijs zal ook de ecoFLEX variant voor het eerst te zien zijn. Daarnaast worden er twee nieuwe motoren voor het Insignia-gamma gepresenteerd.

Naast de Opel Insignia Sports Tourer zal ook de Insignia ecoFLEX zijn debuut beleven tijdens de Autosalon van Parijs. De zuinige en schonere variant van Opel’s nieuwe stationwagon sluit geen compromissen wat betreft prestaties, vermeldt Opel. Maar wat er precies aan de Insignia verandert is - behalve een meer gestroomlijnde carrosserie - om hem zuiniger en schoner te maken blijft nog even onbekend.

Twee nieuwe motoren
Wel bekend is dat het Insignia-gamma de beschikking krijgt over nog eens over twee extra motorvarianten. Geheel nieuw is de 2.0 liter BiTurbodiesel met ‘clean tech systeem‘. Deze levert 190 pk. Een ‘gedownsizede’ 1.6 liter turbobenzinemotor kennen we al van andere Opel-modellen, zoals de Corsa GSi en Corsa OPC. In de Insignia is ‘ie goed voor 180 pk. Het totale motorenpallet van de Insignia komt daarmee op negen varianten.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nieuwe motoren voor Opel Insignia
Redactie
Door Redactie

Zoeken