Nieuws

Nissan komt met speciale editie van de Qashqai

Nissan komt met speciale editie van de Qashqai

Nissan steekt de Qashqai in een speciaal jasje die toepasselijk de naam Special Edition meekrijgt. Het pakket bevat diverse zaken voor meer comfort en een aantrekkelijker exterieur. De auto staat vanaf oktober bij de dealers.

Normaal gesproken verschijnen er pas speciale edities van een model wanneer deze nog eens extra onder de aandacht gebracht moet worden of op korte termijn uit productie gaat. Van beide is geen sprake bij de Nissan Qashqai. De crossover verkoopt als de spreekwoordelijke warme broodjes en is nog maar sinds 2007 op de markt. Toch brengt Nissan een Special Edition van de Qashqai uit waarbij de vijfdeursvariant als basis dient.

Bose-audiosysteem
Het pakket van de Special Edition omvat onder andere matkleurige 18 inch lichtmetalen wielen, dakrails en een zilverkleurige grille. Wie nog iets meer betaalt beschikt tevens over een hoogwaardig Bose-audiosysteem en lederen bekleding. De meerprijs voor de Special Edition heeft Nissan nog niet bekend gemaakt, maar tegen het naderen van de Autosalon van Parijs weten we hierover meer. De auto zal daar begin oktober worden gepresenteerd. Daarnaast weet Nissan te melden dat het actiemodel gedurende een bepaalde periode verkrijgbaar zal zijn in plaats van een gelimiteerde oplage.
Bron: Autotelegraaf

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nissan komt met speciale editie van de Qashqai
Redactie
Door Redactie

Zoeken