Nieuws

Exclusieve Porsche Boxster S Design Edition 2

Exclusieve Porsche Boxster S Design Edition 2

Porsche presenteert de exclusieve Porsche Boxster S Design Edition 2. De auto wordt in een gelimiteerde oplage geproduceerd en wordt overheerst door witte stylingdetails. De open sportauto beschikt bovendien over iets meer vermogen dan de standaard Boxster S.

Na de zeer succesvolle Boxster RS 60 Spyder presenteert Porsche nu een tweede designeditie op basis van de open sportauto. De Boxster S Porsche Design Edition 2 is ontworpen door Porsche Design - ook verantwoordelijk voor tal van gadgets en kleding - wordt gedomineerd door de kleur wit.

Carrara White
De auto is te herkennen aan zijn exclusieve Carrara White exterieurkleur waarbij ook de luchtinlaten aan de zijkant in kleur zijn gespoten. Datzelfde geldt voor de middenconsole en de tellers aan de binnenzijde van de auto. Een grijze striping over de lengte van de auto accentueert de fraaie witte afwerking van de carrosserie. Het interieur wordt verder overheerst door voornamelijk zwarte materialen. En voor het contrast zijn de ´klassieke´ kleuren Stone Grey en Black gebruikt voor het dak. Om het geheel af te ronden is de auto geschoeid op 19 inch SportDesign lichtmetalen wielen. Wie de Boxster S Porsche Design Edition 2 aanschaft krijgt daarbij tevens een Edition 2 Chronograph-horloge. Dit polshorloge is voorzien van een witte wijzerplaat, wat refereert aan de witte toerenteller en snelheidsmeter in deze gelimiteerde Boxster S. Last but not least beschikt de 3.4 liter motor over 8 pk meer vermogen. Daarmee komt het totaal vermogen uit op 303 pk. 

Prijs
Van de Boxster S Porsche Design Edition 2 produceert Porsche 500 exemplaren. Hoeveel van de vijfhonderd exclusieve Boxster’s er naar Nederland komen is op dit moment niet bekend. De verkoopprijs bedraagt € 91.000,-. Elke auto wordt voorzien van een uniek serienummer dat is terug te vinden op een plaquette op het dashboardkastje. De wereldpremière vindt plaats op de Autosalon van Parijs in oktober.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Exclusieve Porsche Boxster S Design Edition 2
Exclusieve Porsche Boxster S Design Edition 2
Exclusieve Porsche Boxster S Design Edition 2
Exclusieve Porsche Boxster S Design Edition 2
Redactie
Door Redactie

Zoeken