Nieuws

Dacia Logan vernieuwd

Dacia Logan vernieuwd

Vier jaar na de lancering van de eerste Logan introduceert Dacia de vernieuwde Logan. Dacia heeft de Logan naast een nieuw front, ook een aantal wijzigingen aan achterzijde en in het interieur doorgevoerd.

Qua design is de Logan meer naar de Sandero getrokken. De grille, die ook een stuk groter geworden is, is hier een goed voorbeeld van. Verder zorgt de nieuwe voorbumper voor een rustige en evenwichtiger gezicht. Ook nieuw is de chroombies aan voor- en achterzijde. De Logan zal ook een ander dashboard krijgen, die al geïntroduceerd werd op de Dacia Sandero. De materialen en de ergonomie is volgens Dacia flink verbeterd. Het is sinds de facelift ook mogelijk om twee kleurencombinaties voor het dashboard te bestellen.

Niet voor Nederland
Helaas komt de Logan in deze vorm niet meer naar Nederland. De importeur heeft hiertoe besloten omdat de auto een te klein aandeel heeft in de verkopen. De Logan Sedan is in ons land slechts voor vijf procent verantwoordelijk voor de totale verkopen. Hiermee is de vraag gewoonweg te klein om in Nederland nog bestaansrecht te hebben. Zodoende zal Dacia alleen de Logan MCV en Sandero verkopen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Dacia Logan vernieuwd
Dacia Logan vernieuwd
Redactie
Door Redactie

Zoeken