Nieuws

Opel Tigra TwinTop met softtop-look

Opel Tigra TwinTop met softtop-look

Opel tovert de Tigra TwinTop om tot een look-a-like softtop cabriolet. Het dak is bij deze speciale Linea Nera-uitvoering uitgevoerd met canvasbekleding. Bovendien is deze speciale Tigra TwinTop voorzien van een rijke standaarduitrusting.

Opel wil de Tigra TwinTop een chiquer uiterlijk meegeven. De Duitse fabrikant presenteert dan ook de speciale Linea Nera-uitvoering. Het meest opvallend daarbij is dat de stalen opklapbare hardtop is afgewerkt met bordeauxrode canvasbekleding. Daardoor heeft de Tigra de look van een softtop met een klassieke stoffen cabriokap, zonder de voordelen van een hardtop te verliezen.

Rijke en luxueuze uitrusting
Tegelijkertijd is deze speciale Linea Nera voorzien van een rijke standaarduitrusting. Onder meer zwart lederen stoelen met zilverkleurige stiksels, stoelverwarming, lederen stuurwiel, airconditioning, mp3-compatibele radio/cd-speler, boordcomputer, metallic lak, aluminium sportpedalen, veiligheidsgordels en tapijten met bijpassende zilverkleurige stiksels en lichtmetalen 17”-velgen met vijf spaken.

Drie motoren
Klanten kunnen kiezen uit een 1.4 (90 pk), een 1.8 (125 pk) of een 1.3 CDTI (70 pk). De motoren worden aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak gekoppeld, terwijl de 1.4 TWINPORT ook kan worden besteld met een gerobotiseerde Easytronic handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tijdens de Autosalon van Genève zal de Tigra TwinTop Linea Nera zijn debuut beleven.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Opel Tigra TwinTop met softtop-look
Opel Tigra TwinTop met softtop-look
Opel Tigra TwinTop met softtop-look
Redactie
Door Redactie

Zoeken