Nieuws

M Sportpakket voor BMW 1-serie Coupé

M Sportpakket voor BMW 1-serie Coupé

BMW presenteert een M Sportpakket voor de 1-serie Coupé. Het pakket wordt - in licht gewijzigde vorm - standaard geleverd op de 135i Coupé, maar is nu ook leverbaar voor de andere motorvarianten. Met onder meer extra dikke lichtmetalen wielen, sportieve vóór- en achterbumpers en een sportonderstel wordt de 1-serie Coupé extra dynamisch.

Nagenoeg elke BMW is leverbaar met een door M GmbH ontwikkeld sportpakket. Zo ook de 1-serie Coupé, die daardoor nog net dat beetje extra dynamiek meekrijgt. Aan de voorzijde springt de aangepaste bumper in het oog. Deze heeft een diep doorgetrokken voorspoiler en daardoor een extra grote luchtinlaat. Ook de achterbumper werd sportiever vormgegeven. Verder zijn de zijskirts extra geaccentueerd en staat de auto in dit geval op dubbelspaaks 18 inch lichtmetalen wielen.

Interieur
In het interieur zijn het de details die het plaatje bepalen. De sierlijsten zijn zilvergrijs van kleur, de hemelbekleding is zwart en de instaplijsten zijn voorzien van het welbekende M-logo. Dat logo zien we ook terug op de kortere versnellingspook en het speciale M stuurwiel. Verder zien we een M voetsteun, speciale handremgreep bekleed met leer en speciale stoffen bekleding. Tot slot is het onderstel nog net wat sportiever afgestemd.

Prijs
De meerprijs van het M Sportpakket bedraagt € 4.484,- op de 120d Coupé en € 2.829,- op de 123d Coupé. Op de 135i Coupé is het pakket bijna helemaal standaard.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
M Sportpakket voor BMW 1-serie Coupé
Redactie
Door Redactie

Zoeken