Nieuws

Pon viert feest

Pon viert feest

Pon’s Automobielhandel heeft reeds zestig jaar het importschap van Volkswagen in handen. Reden voor een feestje, met aantrekkelijk geprijsde ‘60’-pakketten voor de Golf, Jetta en Passat.

Golf
De Golf met het feestelijke ´60´ -pakket wordt uitgerust met onder meer airconditioning, een met leder bekleed stuurwiel, een middenarmsteun en 16-inch lichtmetalen wielen. Het pakket kost helemaal niets extra, waardoor het voordeel voor de klant oploopt tot meer dan 3.300 euro.

Golf GTI
Behalve de Golf ´60´ is er ook een gelimiteerde serie van 400 Golfs GTI in ´60´-uitvoering leverbaar in de traditionele GTI-kleuren rood, wit en zwart. De feestelijke Golf GTI ‘60’ kost 29.990 euro, een klantvoordeel van vier mille. Tot de standaarduitrusting behoort onder meer 17-inch lichtmetalen wielen, een climatic airconditioning en een radio-cd-speler. Er is ook een GTI ´60´-pakket ontwikkeld. Dat bestaat uit zwarte lederen bekleding met sportief rood stiksel en een DVD-navigatiesysteem. Dit omvangrijke pakket kost 3.275 euro.

Jetta
Bij de Volkswagen Jetta staat de ´60´-uitvoering voor een voordeel van 3.500 euro. Deze korting geldt voor alle versies. Voor de zakelijke rijder is de Trendline Business met onder andere climatic, navigatiesysteem en een telefoonvoorbereiding een optie. In een 1.9 TDI kost deze Trendline Business uitvoering 27.485 euro.

Passat
De Passat in sedantrim met ´60´-pakket volgt dezelfde lijn als de Jetta ´60´, maar met dit model is het voordeel voor de klant maar liefst 6.800 euro. Voor de Passat Variant geldt een voordeel van 5.800euro. Dat betekent voor een Passat sedan 1.9 TDI ´60´ Comfortline een vanafprijs van 27.555 euro.

Alle ´60´-modellen zijn per direct leverbaar tot en met eind november 2007 of zolang de voorraad strekt.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Pon viert feest
Redactie
Door Redactie

Zoeken