Nieuws

Nieuwe Honda Jazz uitgelekt

Nieuwe Honda Jazz uitgelekt

De eerste foto´s van de nieuwe Honda Jazz zijn uitgelekt. Het model debuteert volgende maand op de Tokyo Motor Show en komt eind 2008 naar ons land. De nieuwe Jazz is herkenbaar, maar toch compleet nieuw. Een sportievere tint moet de Honda Jazz aantrekkelijker maken.

In zijn huidige gedaante loopt de Jazz alweer mee sinds 2002. In 2004 heeft een kleine facelift het model weer helemaal up-to-date gemaakt. Maar het is nu toch echt tijd voor een opvolger moet Honda hebben gedacht. Op de Tokyo Motor Show debuteert het volledig nieuwe model.

Herkenbaar als Honda
De Honda Jazz is zoals gezegd compleet nieuw, maar wel herkenbaar. De algemene lijnen doen nog denken aan zijn voorganger, maar alle details maken de Jazz tot een moderne hatchback. Het front is geinspireerd op dat van de Civic en ook de koplampen hebben iets herkenbaars. Aan de achterzijde heeft de Jazz enige overeenkomsten met de FR-V. Kortom, qua styling een echte Honda.

Mogelijke sportieve variant
Gedetailleerde informatie over het model is nog niet bekend. Deze eerste foto´s zijn namelijk uitgelekt en niet voorzien van enige info. Wat wel valt af te leiden is dat de auto mogelijk ook als RS leverbaar wordt. Dat zou betekenen dat Honda ook een sportievere variant op de planning heeft staan. Overigens is de naam Fit de Japanse naam voor de Jazz.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nieuwe Honda Jazz uitgelekt
Nieuwe Honda Jazz uitgelekt
Nieuwe Honda Jazz uitgelekt
Nieuwe Honda Jazz uitgelekt
Redactie
Door Redactie

Zoeken