Nieuws

Dacia Logan Pick-up: praktische Logan

Dacia Logan Pick-up: praktische Logan

Dacia presenteert een vierde model in de Logan-serie; de Logan Pick-up. Het model wordt naast de Sedan, MCV en bedrijfsauto gepositioneerd. Praktische bruikbaarheid is de belangrijkste troef van de Logan Pick-up.

Met groot succes presenteert Renault-dochter Dacia het ene model na het andere. Wat ooit begon met een Sedan is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig modellengamma. En dat allemaal op basis van één model; de Logan. De verkoopcijfers laten zien dat Dacia het enorm goed doet. Het concept van veel ruimte voor weinig geld en betrouwbare techniek heeft Dacia geen windeieren gelegd.

MCV-basis
Na de presentatie van de bedrijfswagen-versie op basis van de MCV presenteert Dacia nu nog een Logan voor professioneel gebruik. De Pick-up moet vooral kleine zelfstandigen, maar ook mensen met een actieve levensstijl aantrekken. Het onderstel is afkomstig van de MCV en het interieur komt ook uit dit model.

Grote laadbak
Het laadvermogen van de Pick-up bedraagt 800 kg en de laadlengte is 1,80 m. Met ook nog eens 300 liter bagageruimte in de cabine is de Logan Pick-up absoluut een pakezel.

In de loop van 2008
Vanaf begin 2008 zal de auto in Roemenië bij de dealers staan. De rest van Europa volgt later volgend jaar.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Dacia Logan Pick-up: praktische Logan
Redactie
Door Redactie

Zoeken