Nieuws

Facelift Lexus GS 450h

Facelift Lexus GS 450h

Lexus voert een subtiele facelift door op de Lexus GS 450h. Het model heeft een licht gewijzigd front en is op tal van punten verder verbeterd. Optioneel monteert Lexus voortaan een actief stabilisatorsysteem dat volgens de fabrikant de sportieve rij-eigenschappen verder moet verbeteren.

De GS 450h was de eerste snelle hybride sedan ter wereld. En daar is Lexus trots op. Om het model meer onderscheidend te maken ten opzichte van de gewone GS-modellen heeft Lexus de GS 450h op tal van punten aangepast. Zo zien we een nieuw logo met daarin een blauwe gloed die ook al kenmerkend is voor de LS 600h. Verder is de voorbumper licht gewijzigd, hebben de koplampen een donkere behuizing gekregen en werd ook in het interieur het nodige aangepast.

Actieve stabilisatoren
Onderhuids zien we het optionele actieve stabilisatorsysteem. Dat systeem past de stabilisatoren continue aan aan de omstandigheden en dat moet de dynamische rij-eigenschappen van de GS verder ten goede komen.

Details ontbreken
Details over de facelift ontbreken op dit moment nog. Lexus presenteert het vernieuwde model op de IAA in Frankfurt en maakt tegen die tijd ook meer details bekend.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken