Nieuws

Audi A4 met sportief S-line pakket

Audi A4 met sportief S-line pakket

Audi presenteert een S-line sportpakket voor de nieuwe A4. Het sportpakket bestaat traditiegetrouw uit een aantal sportieve opties voor het in- en exterieur. Ook een sportonderstel staat op de lijst. Het S-line pakket geeft de nieuwe Audi A4 een extra sportief tintje.

Zoals we van Audi gewend zijn presenteert het merk voor elk model een S-line sportpakket. Zo ook voor de nieuwe A4. Audi biedt de keuze uit een S-line exterieurpakket en een interieurpakket. Wie kiest voor het exterieurpakket kan rekenen op een sportievere uitstraling. Zo is de voorbumper sportiever van vorm, zien we een iets grotere voorspoiler en extra luchtinlaten onder de single frame grille. Van opzij springen de 18 inch lichtmetalen wielen en de zijskirts in het oog. Aan de achterzijde monteert Audi een andere bumper met een soort van diffusor en daarin gaas.

S-line interieur
Om ook het binnenste van de A4 net dat beetje meer sportiviteit mee te geven kan worden gekozen voor het S-line interieurpakket. In dat geval monteert Audi onder meer sportstoelen met deels lederen bekleding en een S-line logo in de stoelen. Dat logo zien we ook terug op het sportstuurwiel dat met geperforeerd leer is bekleed. Voor de finishing touch zien we veel geborsteld aluminium.

Stevige meerprijs
De prijs van het S-line pakket is op dit moment nog niet bekend. Reken op een meerprijs van ongeveer € 7.000,- voor het volledige pakket.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Audi A4 met sportief S-line pakket
Redactie
Door Redactie

Zoeken