Nieuws

Topklasse: Bentley Arnage Limousine

Topklasse: Bentley Arnage Limousine

Bentley Arnage Mulliner Limousine, dat is een naam die staat voor comfort, luxe en uitstraling. Deze Bentley Arnage Limousine is een auto van het hoogste niveau met alle luxe aan boord die je je maar wenst.

In navolging op de nieuwe Bentley Arnage is Bentley´s speciale Mulliner afdeling aan de slag gegaan met een limousine op basis van de Arnage.

De Arnage Limousine is gericht op zeer veeleisende klanten en volledig samen te stellen naar de wensen van de klant. Bentley beperkt zich hierbij niet alleen tot een speciale lak of bekleding maar ook tot speciale aanpassingen aan de carrosserie, motor en onderstel.

Om de privacy van de passagiers te waarborgen zijn de achterstoelen geplaatst in een directe lijn met de achterste stijl. Hierdoor zit je als passagier naast deze stijl en zie je door de zij-ramen heen geen passagiers zitten. De beide stijlen zijn bovendien voorzien van spiegeltjes zodat je nog even snel kunt kijken of je haar wel goed zit als je uit de auto stapt. Bentley laat weten dat de auto mede daardoor, en door een gemakkelijke uitstap, bijzonder geschikt is om je naar speciale gelegenheden te laten brengen. Hierbij moet je denken aan feestjes, premieres of persconferenties. Mocht je na die tijd moe zijn dan kun je je hoofd te ruste leggen op speciale kussens die verwerkt zijn in de achterste stijl en je voeten languit leggen op speciale voetensteunen. Bovendien zou je kunnen genieten van een DVD-film op de twee in de rugleuning van de voorstoelen gemonteerde TFT-schermen.

Om zo´n enorme ruimte te creeën is de sowieso al niet krappe Arnage met maar liefst 45 cm verlengd. Om de auto in beweging te krijgen ligt er onder de motorkap de welbekend 6.75 liter V8. Deze levert een vermogen van 400 pk bij een volgens Bentley ontzettend laag toerental.

Met de Bentley Arnage Limousine by Mulliner, zoals de auto officieel heet kan Bentley weer concurreren met Maybach. Al wil Bentley daar zelf niet van spreken. De zorg waarmee een Bentley wordt gebouwd en de emotie die een auto als deze uitspreekt heeft volgens hen geen enkel merk wat wat ons betreft toch niets ten onder doet aan een Maybach.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Topklasse: Bentley Arnage Limousine
Topklasse: Bentley Arnage Limousine
Topklasse: Bentley Arnage Limousine
Redactie
Door Redactie

Zoeken