Nieuws

Facelift voor Mazda Tribute

Facelift voor Mazda Tribute

De Mazda Tribute is sinds 2000 op de markt waardoor het tijd werd voor een facelift. Een nieuw ontwerp van het exterieur en interieur en een nieuwe motor kenmerken de facelift van de Mazda Tribute.

De facelift die de Mazda Tribute heeft ondergaan omvat onder andere nieuwe koplampen, bumpers en wat kleine details. Verder is de zichtbare kwaliteit van de Tribute behoorlijk verbetert wat je kunt zien aan een verkleining van naden in de carrosserie. Ook in het interieur is dat terug te zien waar de afwerking flink verbeterd is. Niet alleen de kwaliteit maar ook het ontwerp van het interieur is aangepast. Het middenpaneel is opnieuw ontworpen en de tellers zijn voorzien van een zilver-look randje.

Motorisch nieuws is er te vinden in een nieuwe 2.3 liter benzinemotor met 150 pk. Deze vervangt de 2.0 liter en is afkomstig uit de Mazda MPV. In de Tribute levert deze echter iets meer vermogen. Naast de 2.3 liter is er ook de bekende 3.0 liter V6 leverbaar. Standaard is die voorzien van een automatische transmissie waar je bij de 2.3 liter een gewone handbak krijgt.

Standaard wordt de Tribute vanaf heden geleverd met vierwielaandrijving. Het vierwielaandrijvingssysteem maakt gebruik van ATCC technologie. Dit systeem regelt automatisch de tractie op elk wiel en voorkomt het slippen van de wielen in de meeste gevallen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken