Nieuws

BMW X5 met M-sportpakket

BMW X5 met M-sportpakket

BMW presenteert een M-sportpakket voor de nieuwe X5. Voor het bedrag van 8.196 euro beschikt de BMW X5 over dikkere bumpers, grotere 19-inch wielen en een sportief aangekleed interieur. BMW maakt de X5 hiermee visueel nog sportiever.

Overigens is het M-pakket voor BMW’s SAV (Sports Activity Vehicle), zoals ze de SUV zelf noemen, uniek te noemen. Niet eerder was er een dergelijk pakket leverbaar.  Nu is het nog wachten op de echte X5M, of zou de Duitse fabrikant geen amibities hebben om de Porsche Cayenne Turbo af te troeven?

Zes carrosseriekleuren
Wie kiest voor de sportieve uitvoering moet er wel rekening mee houden, dat de keuze in carrosseriekleuren beperkt blijft tot zes tinten. Bovendien is het onderstel sportiever afgestemd en zijn de dakdragers in hoogglans zwart uitgevoerd. Voor de meerprijs van ruim achtduizend euro verandert er binnenin ook het een en ander, zoals de toepassing van sportstoelen, aluminium interieurlijsten, M-sportstuurwiel en antraciet hemelbekleding. Het exterieur krijgt een extra sportieve look dankzij de sportieve voor- en achterbumpers en de 19 inch lichtmetalen wielen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
BMW X5 met M-sportpakket
BMW X5 met M-sportpakket
Redactie
Door Redactie

Zoeken